Steun de schoolkinderen van More Africa

Steun de schoolkinderen van More Africa
Janneke En Zahra
Share this fundraiser via:

Jouw bijdrage helpt de school open te houden en geeft deze kinderen met special needs de mogelijkheid om naar school te gaan!

 

Op dit moment ben ik op Zanzibar als vrijwilliger aan het helpen bij de NGO More Africa. Deze organisatie is opgericht door de Nederlandse Ellen en geeft kinderen met special needs de mogelijkheid om toch naar school te gaan. 

More Africa richt zich op kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De school biedt speciaal onderwijs, fysiotherapie, medische hulp, trainingen en kinderopvang aan kinderen die vanwege hun handicap nergens anders terecht kunnen.

Vlak voor de covid pandemie is Ellen begonnen met de bouw van een nieuwe, grotere school om in de toekomst meer kinderen een kans op onderwijs te geven. Helaas begon vlak daarna corona en is haar grootste inkomstenbron om dit project te runnen stil komen te liggen. Namelijk haar guesthouse waarbij de inkomsten rechtstreeks ten goede komen aan de school. Nadat er 2 jaar nauwelijks tot geen gasten zijn geweest, zijn de reserves op. 

Het lijkt mij ontzettend mooi om More Africa een financieel steuntje in de rug te geven om de school te kunnen afbouwen en dit project überhaupt te kunnen blijven openhouden! 

Help jij ook mee? 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 22/02/2022
Viewed 1353x

Fundraiser organised for:

More Africa

Fundraiser organised by:

Janneke En Zahra

Janneke En Zahra

 

Donations

 
Show all donations
Started on 22/02/2022
Viewed 1353x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog