Steun ons in onze juridische strijd voor Anja van der Zwan

Steun ons in onze juridische strijd voor Anja van der Zwan

Steun ons (familie van der Zwan) in onze juridische strijd, zodat wij verder kunnen blijven vechten voor gerechtigheid.

 

Anja, een Scheveningse vrouw, door haar beperking is ze altijd inwonend geweest bij haar ouders, een heel liefdevol gezin. Anja speelde zo'n 16 jaar het spel habbo hotel en heeft op dat platform rond het jaar eind 2017 begin 2018 een Belgische vrouw leren kennen die zich voor deed als een leuke vriendin. In 2020 kreeg Anja te horen dat ze kanker had en op dat moment heeft de ¨zogenaamde¨ vriendin + partner zich volledig over Anja ontfermd. Anja verdween in het jaar 2020, is al die tijd spoorloos verdwenen geweest en in augustus 2022 is Anja komen te overlijden. Drie weken voor haar overlijden is er een testament opgemaakt waarin Anja de partner van de ¨zogenaamde¨ vriendin heeft benoemd als drie sterren executeur. De familie, vrienden en kennissen zijn niet op de hoogte gebracht van Anja haar overlijden. 

luister via onderstaande link het luisterverhaal van de NRC en binnenkort volgt er ook een podcast van de Algemeen Dagblad met het gehele verhaal en vele sprekers en getuigen. 

https://www.radioviainternet.nl/podcasts/nrc-vandaag/2024/luisterverhaal-op-zondag-eerst-verdwijnt-ze-van-habbo-hotel-daarna-ook-uit-haar-echte-leven#google_vignette

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 29/04/2024
Viewed 422x

Fundraiser organised by:

Familie van der Zwan

Familie van der Zwan

 

Donations

 
Show all donations
Started on 29/04/2024
Viewed 422x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog