Steun Sportclub Pencak Silat Merpati Putih Nederland

Steun Sportclub Pencak Silat Merpati Putih Nederland

Steun Sportclub Pencak Silat Merpati Putih Nederland

 

Welkom op de donatiepagina van Sportclub Pencak Silat Merpati Putih Nederland. Wij zijn een hechte sportgemeenschap die zich inzet om kinderen, jongeren, en volwassenen in Den Haag en omstreken de kans te geven om te sporten en een gezonde, actieve levensstijl te ontwikkelen. Onze focus ligt op Pencak Silat, een eeuwenoude Indonesische vechtsport, waarin respect, discipline, en zelfontwikkeling centraal staan.

Waar hebben we uw steun voor nodig?

Het waarborgen van de continuïteit van onze sportclub en het bieden van hoogwaardige trainingen vereist middelen. Daarom hebben we uw hulp hard nodig voor de volgende doeleinden:

Training Materialen en Uitrusting
Om onze leden de beste trainingservaring te bieden, hebben we dringend behoefte aan nieuwe sportmaterialen zoals beschermende uitrusting, trainingspakken en andere essentiële benodigdheden. Dit stelt ons in staat om veilig en professioneel te blijven trainen.


Wereldkampioenschap in Abu Dhabi
Een van onze getalenteerde leden heeft zich geplaatst voor het Wereldkampioenschap Pencak Silat in Abu Dhabi! Dit is een enorme prestatie, en we zijn ontzettend trots. Maar om zijn droom werkelijkheid te laten worden, is financiële steun nodig voor reis- en verblijfskosten, deelnamegeld, en begeleiding. Uw bijdrage kan hem helpen deze unieke kans te grijpen en Nederland te vertegenwoordigen op het wereldtoneel.

Waarom uw steun belangrijk is
Bij Merpati Putih geloven we sterk in de kracht van sport, met name voor kinderen en jongeren. We bieden hen een veilige omgeving waar ze kunnen groeien, leren en hun zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Door Pencak Silat leren ze niet alleen vechttechnieken, maar ook belangrijke levensvaardigheden zoals discipline, doorzettingsvermogen, en wederzijds respect.

Uw donatie helpt ons om deze visie voort te zetten, en draagt bij aan een betere toekomst voor onze leden.

Hoe kunt u helpen?
Iedere bijdrage, groot of klein, maakt een verschil! 

Maak een verschil vandaag!
Uw bijdrage geeft niet alleen onze club, maar ook onze gemeenschap een steuntje in de rug. Samen kunnen we meer kinderen en jongeren in staat stellen om te sporten en te groeien, en kunnen we onze sportclub helpen schitteren in Abu Dhabi!

Contactgegevens
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze activiteiten en mogelijkheden voor steun? Neem dan gerust contact met ons op.

Merpati Putih Nederland
Locatie: Den Haag
E-mail: info@merpatiputih.nl
Website : www.merpatiputih.nl

Bedankt voor uw steun!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 week, 4 days ago
Viewed 250x

Fundraiser organised for:

Merpati Putih Nederland

Fundraiser organised by:

Adi Zitter

Adi Zitter

 

Donations

 
Show all donations
Started 1 week, 4 days ago
Viewed 250x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Sport Club
Report abuse