Voetbaltenues voor jeugd SBB Lorihua in Suli-Ambon

Voetbaltenues voor jeugd SBB Lorihua  in Suli-Ambon

Voetbaltenues Jeugdelftallen voor SBB van het dorp Suli ter beschikking gesteld door SV Oosterwolde

 

Beste belangstellenden,

Via de materiaalman Maurice Maatita van de voetbalvereniging SV Oosterwolde zijn gebruikte voetbaltenues voor de jeugdafdeling geschonken aan de voetbalvereniging SBB Lorihua in het dorp Suli op het eiland Ambon/Molukken. Zo krijgen de voetbaltenues, ballen, trainingspakken en tassen een tweede leven en worden de voetballertjes van SBB Lorihua op deze manier bewust gemaakt waarom het belangrijk is medeverantwoordelijkheid te dragen aan een beter milieu. Bovendien zijn de jeugdspelers uit Suli nog enthousiaster en gedreven met de voetbaltenues uit Nederland, omdat ze groot idool zijn van het Nederlandse elftal zoals de welbekende Molukse oud-speler Giovanni van Bronckhorst en de kersverse Tijjani Reijnders.

Het is de bedoeling dat de voetbaltenues per boot naar Ambon worden verscheept. Echter voor het kunnen versturen van de voetbaltenues is hier ook geld voor nodig. De transportkosten voor 8 dozen met voetbaltenues bedraagt in totaal € 750,--. De voetbalvereniging SBB Lorihua hoopt bij een volgend voetbaltoernooi met trots de tenues te mogen dragen en deze aan u te tonen.

Wilt u de kinderen in Suli helpen met het dragen van de voetbaltenues en een klein bedrag doneren. Uiteraard zullen we u hier op de hoogte houden, totdat de goederen de plaats van bestemming heeft bereikt. Mocht u eventueel hier nog vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Mede namens de jeugdvoetballers en de voetbalvereniging SBB Lorihua in Suil/Ambon willen wij u alvast bedanken voor uw donatie en betrokkenheid!

 

Met vriendelijke groet,

Joseph Maatita & Maurice Maatita

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 8 hours ago
Viewed 313x

Fundraiser organised by:

Joseph Maatita

Joseph Maatita

 

Donations

 
Show all donations
Started 8 hours ago
Viewed 313x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Help
Report abuse