Actie medische hulpmiddelen voor Oekraïne

Actie medische hulpmiddelen voor Oekraïne
Oksana Osypenko

Met het gedoneerde geld zullen medische hulpmidden aangeschaft worden voor Wings of Revival en Beyond Frontiers in Oekraïne.

 

Hallo, ik ben Oksana uit Oekraïne. Als vluchteling ben ik samen met mijn twee kinderen naar Nederland gekomen. Mijn man is in Oekraïne gebleven en werkt als vrijwilliger bij een opvangcentrum in het Westen. Sinds het begin van de oorlog hebben meer dan 1.500 ontheemden via het opvangcentrum hulp gekregen, zoals onderdak, voedsel en psychologische ondersteuning. In het Westen, waar het relatief veilig is, konden deze mensen daardoor zo goed als mogelijk verder met hun levens.


Voor de Oekraïners in Oost-Oekraïne is dat niet zo. Zij hebben dringend hulp nodig. Mijn man zet zich, samen met een groep dappere vrijwilligers, in om de hulp te bieden die zo hard nodig is. Ze proberen de meest kwetsbaren, gehandicapten en andere mensen die zelf niet kunnen vluchten of reizen, uit de oorlogsgebieden in veiligheid te brengen. Een volledig uitgeruste ambulance hebben wij in samenwerking met Code Hans en de gemeente Opsterland al die kant op gekregen, maar we gaan verder! Komende periode zal er een gemeentelijke auto naar Oekraïne worden gestuurd. Deze zullen we aanvullen met medische hulpmiddelen en vervolgens in zijn geheel geschonken worden aan Wings of Revival en Beyond Frontiers.

Steunt u mijn actie ook?
Samen met Oekraïense inwoners uit Opsterland ben ik deze inzamelingsactie gestart. Welzijnsorganisatie Code Hans en de gemeente Opsterland steunen mij in deze actie. Helpt u mij ook? Met uw steun kunnen we echt een verschil maken en levens redden in Oekraïne.

Helpt u ons mee? Iedere donatie is welkom en wordt gewaardeerd. Heel erg bedankt voor uw steun. 

Hartelijke groet, 

Oksana Oysyenko

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-06-2023 gestart
3619x bekeken

Actie georganiseerd door:

Oksana Osypenko

Oksana Osypenko

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-06-2023 gestart
3619x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog