Bart van Well (overlever) vraagt om hulp!

Bart van Well (overlever) vraagt om hulp!
Bart van Well Foundation

Bart van Well (slachtoffer van een pedo netwerk) is van plan een civiele zaak op te starten tegen de Nederlandse overheid.

 

Beste lezer(es),

De reden dat deze crowdfunding inzamelingsactie werd opgestart is om een civiele zaak op te kunnen starten tegen de Nederlandse overheid.

Voorgeschiedenis

Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik als minderjarige (15 jaar oud) en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek, wat indertijd van bovenaf werd stopgezet, omdat er bekende namen van Nederlandse topambtenaren in het onderzoek als dader opdoken, onder andere die van Demmink en Wabeke.

Bart van Well is tevens kroongetuige in de bekende Demmink-zaak (Demmink doofpot), waarin Demmink tot heden nog steeds vrijuit ging, omdat Demmink tot heden beschermd wordt door de zittende orde (omgekochte en/of gechanteerde advocaten en rechters).

Bart zit, zo het er nu (nog) naar uitzien tot 2 februari 2024 opgesloten achter gesloten deuren van justitie.

Advocaat van Bart van Well 

Mr. Thijs Stapel (civiel en strafrecht advocaat) behartigt nu de belangen van Bart van Well. Om de zaak te kunnen starten is Bart van Well afhankelijk van donaties vanuit de bevolking, omdat zijn advocaat (Mr. Thijs Stapel) niet gratis voor zijn cliënten werkt.

Wanneer de zaak voor Bart van Well succesvol wordt afgesloten zal dit een lans gaan breken voor vele andere slachtoffers in Nederland die seksueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven. Vele slachtoffers zullen dan het voorbeeld van Bart van Well gaan opvolgen. 

Het is keihard nodig dat slachtoffers van seksueel misbruik, zoals Bart van Well, eindelijk de erkenning gaan krijgen als slachtoffer en hiervoor een letselschadevergoeding gaan ontvangen. Zodat zij hun leven eindelijk opnieuw kunnen gaan opbouwen en eerlijke kansen krijgen in de samenleving.

Wanneer je Bart van Well financieel wilt ondersteunen kun je een donatie doen.

Vanuit de Bart van Well Foundation wensen wij Bart veel Kracht en Succes toe. 

Meer info: https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossier-bart-van-well/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-07-2023 gestart
640x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bart van Well Foundation

Bart van Well Foundation

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-07-2023 gestart
640x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Juridisch
Misbruik melden