Donateurs gezocht voor mijn bedrijf

Donateurs gezocht voor mijn bedrijf
Deel deze actie via:

Ik ben op zoek naar donateurs voor mijn bedrijf.

 

Al sinds mijn 16de heb ik te kampen met verschillende mentale ziektes, in januari 2021 heb ik voor het eerst euthanasie aangevraagd bij de dokter, maar in oktober 2021 heb ik een omkeer gemaakt in mijn leven. In plaats van mijn ziektes te zien als een tegenslag gebruik is ze nu als mijn kracht. 

Ik heb daarom ook besloten om hier mijn beroep van te maken en een bedrijf te starten die gericht is op de doelgroep ‘euthanasie'. 

Dit bericht en donatie actie is niet bedoeld als medelijden te weken of aandacht te vragen voor mezelf. Het is om geld in te zamelen zodat ik mijn bedrijf kan uitbreiden. Omdat ik arbeidsongeschikt ben en in de bijstand zit is het voor mij moeilijker om te werken en dit werk is het gene wat mij uit bed haalt in de ochtend. Maar financieel gezien is het enorm lastig om een bedrijf op te starten. Daarom ben ik op zoek naar een aantal donateurs, die mij op weg zouden willen helpen. 

Ik vraag dit niet graag, maar niet geschoten is altijd mis. 

Ik zal hieronder mijn bedrijfsidee achterlaten, zodat u een idee heeft over mijn plannen. Mocht u meer willen weten over mijn bedrijfsideeën of hoever de zaken staan, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met mij via 0651334053 of mailen naar info@neverland-lastmemory.nl

Bedrijfsidee.

Uitvaart begeleiding om mensen te begeleiden naar hun eigen uitvaart. 

Wanneer uw euthanasie aanvraag en traject is geaccepteerd, word u hierbij gecoacht door een begeleidende arts. Word uw aanvraag toegewezen en u wilt plannen maken voor uw eigen uitvaart, dan kunt u bij mij terecht.

Uiteraard is dit ook al mogelijk voordat uw aanvraag word toegewezen door uw arts of stervensbegeleiding. 

Mijn focus ligt op het 'begeleiden',  'ondersteunen' en/of 'adviseren' van mensen aan het einde van hun levensloop en hun nabestaanden bij het maken van keuzes die gerelateerd zijn aan een uitvaart, door middel van een luisterend oor, persoonlijke ondersteuning en advies op maat. De ondersteuning bieden bij het opstelling van uitvaartwensen als mensen aan het einde van hun levensloop zijn, dit kan zijn door ouderdom, ziekte of een vrijwillige keuze. Daar persoonlijke ervaring op het gebied van suïcidaliteit ontstaat er een open houding, en is er geen sprake van oordelen. Alles is hierdoor ook bespreekbaar. 

Mijn diensten: 

Wensen: (Neverland-LastMemory-Info)

Wij bieden u een traject aan om samen uw eigen uitvaart te plannen. Uw wensen worden dan vastgelegd, op papier en digitaal, u krijgt deze ook uitgedraaid.  Let op: omdat dit geen codicil betreft zijn deze wensen niet rechtsgeldig, daarom vragen wij altijd om een naasten (degene die uw uitvaartopdrachtgever zal worden) te betrekken bij uw traject, deze persoon mag ook altijd gratis aanwezig zijn bij uw traject. Uw naasten krijgen ook een kopie van uw wensen uitgereikt. 

Naast het traject zijn er ook verschillende informatieboeken beschikbaar, bij een exclusief traject, krijgt u deze thuis gestuurd. 

Uiteraard kunt u de boeken ook los aanschaffen in onze webwinkel, bijvoorbeeld voor de onderwerpen waar u nog wat langer over na zou willen denken of een keuze waar u helemaal nog niet bij stil had gestaan. 

Ook kunt u veel van deze informatie terug vinden op onze website, natuurlijk gaan onze informatieboeken hier veel dieper op in en geven wij u ook stappenplannen voor het regelen van uw eigen uitvaart, wetten en regels uitleg , en bieden wij u inspiratie aan. 

Voorzorg: (Neverland-LastMemory-Info)

Naast de uitgebreide begeleiding omtrent uw uitvaartwensen, bieden wij uw ook de voorzorg aan voorafgaand op de uitvaart. 

Dit betreft een vormgeving van uw uitvaart in de vorm van een complete draaiboek. 

Maar ook het regelen van juridische zaken, zoals een wilsbeschikking, toestemming voor asbestemmingen, afspraken maken met uw gewenste uitvaartbegeleider.

Het aanvragen van een kostenbegroting bij uw gewenste uitvaartbegeleider. 

Nazorg: (Neverland-Finance)

Ook kunt u bij ons terecht na de uitvaart. Uw nabestaanden kunnen misschien achterblijven met allerlei gevoelens, vragen of zaken die geregeld moeten worden na uw overlijden. 

Graag zouden wij deze zaken al vooraf op tafel hebben liggen, zodat ik achteraf geen onvoorziene problemen ontstaan voor uw nabestaanden. 

Denk bijvoorbeeld aan de scenario waarin uw een Facebook account heeft en elk jaar plaatsen mensen nog altijd felicitaties op uw verjaardag, want uiteraard zal niet iedereen hebben vernomen dat u niet meer in leven bent, en u heeft uw wachtwoorden niet vermeld bij uw nabestaanden. Dus elk jaar zien uw nabestaanden dit weer gebeuren. 

En nog vervelende scenario is wanneer u ergens een abonnement heeft lopen, en uw nabestaanden deze niet kunnen afsluiten vanwege de VAG wet. Uw nabestaanden blijven dan met een hoop zorgen achter, terwijl zij eigenlijk die tijd zouden moeten gebruiken om uw verlies een plaats te geven. 

Daarom bieden wij de mogelijk om vooraf aan uw overlijden deze zaken, van financieel tot aan sociale media, in kaart te brengen. Zodat of uw nabestaanden weten wat zij nog moeten regelen of hetzij een derde partij deze zorg op zich kan nemen. 

Wij verzorgen dit graag voor u, voor de kosten berekenen wij een uurtarief van €32 , deze brengen wij per kwartier in rekening. 

Ook kunnen wij u, als nabestaanden, doorverwijzen naar verschillenden organisaties op het gebied van rouwverwerking. Blijf hier niet te lang mee lopen. 

Naast ondersteuning bij het vastleggen van uw wensen, bieden wij ook keuzen hulp. Hulp bij de eindbestemming, begraven of cremeren en welk graf kiest u dan of welke asbestemming krijgt de overledenen. Keuzen hulp bij producten, zoals de kist, rouwvervoer, rouwbloemen, drukwerk.

Uiteraard bieden wij dezelfde diensten aan voor nabestaanden zonder vastgelegde wensen. Hierbij bepaald de  nabestaanden waar zij behoefte aan hebben, en waar zij ondersteuning of advies bij nodig hebben. Zij hoeven geen gehele uitvaart te laten regelen, zij kunnen enkele diensten en/of producten bij ons afnemen. 

Wij doen dit door middel van een website die verschillende diensten en producten aanbied op het gebied van rouw. 

Neverland- Last Memory

Naast ons uitvaart coaching hebben wij ook een rouwwinkel.  Op onze webwinkel kunt u terecht voor een  uitgebreid rouwassortiment in rouwkaarten, uitnodigingen voor begrafenissen, crematies, maar ook voor uitvaartplechtigheden voor bijvoorbeeld in een kerk, bedankkaarten, bidprentjes of pocketfoldcards ( 3 maten kaarten in 1). 

Maar ook een assortiment in rouwgeschenken, deze zijn allemaal met de hand gemaakt en kunnen naar wens van de klant worden gemaakt. Naast kaarten en geschenken, zal er ook ruimte zijn voor condoleanceregisters en albums (fotoalbums/plakboeken)

Ook zullen er diensten worden geboden op het gebied van tekst, hulp bij het schrijven van uitnodigingen, kaarten, toespraken of gedichten. Ook de levensverhaal van de overledene kan omschreven worden tot tekst. De teksten worden uiteraard ook aangeboden aan de klant. 

Hiernaast bieden bij ook een fotoservice, het bedrukken van foto’s, foto producten en een rouwfotograaf. 

Tijdens uw traject bieden wij uw verschillende gidsen aan, met adviezen en keuze mogelijkheden op het gebied van rouw. 

Uw aankoop, helpt hun missie!

Wij willen graag de organisaties steunen die euthanasie bespreekbaar maken. Daarom  willen wij u mededelen dat uw aankoop ten goede komt van deze organisaties, wij doneren namelijk een deel van de opbrengst van het product dat u bij ons koopt onder verschillende organisaties die opkomen voor humane dood in eigen regie en overige hulporganisaties. 

De organisaties waar wij aan doneren: 

Werkwijze: 

  • Elke organisatie geeft een even grote deel van die opbrengst.

Voorwaarden: 

  • Wij nemen alleen de organisaties mee die ook opkomen voor jonge mensen en mensen in de psychiatrie.

Opmerking: 

  • Heeft u nog een organisatie die niet op die lijst staat vermeld? Geeft het dan aan ons door!

Missie.

Bij Neverland – Last Memory ‘begeleiden',  'ondersteunen' en/of 'adviseren'  wij mensen aan het einde hun levensloop (en hun nabestaanden) bij het maken van keuzes over hun uitvaart, door middel van het aanbieden van begeleidingstraject om samen uw eigen uitvaart te plannen

Wij geloven dat iedereen het eigen recht heeft om te bepalen wanneer hun leven volmaakt is. Daarom zijn wij ook gericht op uitvaarten en trajecten speciaal gericht voor deze doelgroep. 

Missie statement: 

‘’Bij Neverland – Last Memory coachen wij mensen aan het einde hun levensloop (en hun nabestaanden) bij het maken van keuzes over hun uitvaart, door middel van het bieden van een luisterend oor, persoonlijke ondersteuning en advies op maat.’’

Visie.

‘’Rust en een helpende hand aanbieden door ‘begeleiding’, 'ondersteuning' en 'adviseren' van mensen aan het einde van hun levensloop’’.

Door ons te blijven ontwikkelen en profileren, willen wij ons steviger leren vestigen zodat wij meer mensen kunnen ondersteunen en adviseren bij het maken van keuzes omtrent de uitvaart. Door onze winst, uw aankoop, te delen met organisaties die opkomen voor humane dood in eigen regie, dragen wij allen een steentje bij aan hun missie. 

 

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om mijn bericht te lezen en hartelijk bedankt als u zou willen doneren!. 

Met vriendelijke groet, 

Deborah Nieuwpoort

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-10-2021 gestart
1083x bekeken

Actie georganiseerd door:

Deborah Nieuwpoort

Deborah Nieuwpoort

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-10-2021 gestart
1083x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog