Een nieuwe heup voor Levi

Een nieuwe heup voor Levi
Levi lucky & loved

Levi blies onlangs 2 kaarsjes uit. Zijn wens? Een nieuwe heup, zodat hij zonder pijn kan rennen & spelen met zijn vriendjes.

 

Woef… Euh… Hallo daar!

Ik ben Levi, een rescue doggo uit Roemenië. Onlangs vierde ik mijn 2de verjaardag & wenste een nieuw heupbot te krijgen.

Je vraagt je misschien af waarom een nieuw heupbot & niet gewoon een gigantisch bot om op te kauwen?! Wel, ik heb ook even getwijfeld, maar mijn dierenarts-vriend zei me dat ik een ernstige vorm van heupdysplasie heb & daarom een operatie nodig heb.

Hij zag de vervorming op de rare foto die hij nam nadat ik was aangereden door een auto & niet meer kon stappen. Zie je de 3 breuken in mijn bekken? Het waren er 2 links & 1 rechts.

Vandaag ben ik helemaal hersteld & klaar voor de volgende stap: een nieuwe heup! Ondertussen moeten mijn fluffy vriendjes & ik het een beetje rustig aan doen, want ik kan me gemakkelijk blesseren. Tegen de zomer hoop ik pijnvrij te kunnen rennen & spelen. Wil jij mij helpen terug de zoomies te krijgen? Met een beetje hulp van jou wordt mijn wens werkelijkheid.

Heel veel liefs en likjes,

♡ Levi

Ps: Als het lukt om extra geld in te zamelen, dan komt mijn 2de geheime wens uit. Ik zou zo blij zijn om iets terug te kunnen geven aan de organisatie die mij gered heeft. Want ik ben bij de gelukkigen. Er zijn nog een heleboel andere pluizenbeestjes die jouw liefde nodig hebben. Ik blijf alvast dromen van de dag waarop ik iets kan betekenen voor hen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-01-2024 gestart
184x bekeken

Actie georganiseerd door:

Levi lucky & loved

Levi lucky & loved

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-01-2024 gestart
184x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog