Geef onze dochter weer hoop op herstel en doel om voor te leven 🤍

Geef onze dochter weer hoop op herstel en doel om voor te leven 🤍

Dochter van 18 jaar is levensbedreigend ziek door anorexia. Help haar herstellen en haar dromen werkelijkheid te maken 🙏✨

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Onze dochter van net 18 is zeer ernstig ziek, door anorexia, depressie, trauma en angsten is het zo erg dat ze - als er nu niets veranderd - door de anorexia op korte termijn kan komen te overlijden. Hulpverlening loopt net als wij als ouders steeds vast op haar angsten en trauma's en we proberen nu met de laatste redmiddelen om het tij te keren. Deze steunactie is letterlijk bedoeld haar een STEUN in de rug te geven, haar te laten geloven dat er hoop is, dat er mensen zijn die om haar geven, die het beste met haar voor hebben, die zien dat het niet goed met haar gaat en haar zo hard gunnen dat het beter mag worden, dat zij beter mag worden, dat het de moeite waard is om te leven, dat zij de moeite waard is om te leven en dat dromen en verlangens er zijn om voor te gaan, dat het kan, dat het werkelijkheid mag worden, dat niet alles in haar leven mislukt en fout afloopt, dat er ook zonder school en diploma's een toekomst voor haar is, dat het leven meer is dan de prestatiemaatschappij waarin wij leven, dat het leven niet alleen maar zwaar en negatief is, dat het leven ook zoveel moois te bieden heeft wat de moeite waard is om voor te leven, dat zij ook kansen en een toekomst heeft, dat alles wat het leven te bieden heeft ook voor haar is, dat wij haar dit ook gunnen vanuit het diepst van ons hart. Zij doet er toe, zij doet er voor ons toe, zij doet er voor de familie en de maatschappij toe. We hopen dus op heel veel steun om haar dromen waar te maken.

Haar grote droom is om een lieve, bomproof pony/paard te hebben om een band mee op te bouwen, te knuffelen en te poetsen, een maatje voor het leven en als haar gezondheid dit toelaat ook weer kan rijden, buitenritten maken in de natuur en in toekomst mogelijk ook weer wedstrijden. Er is een groot verlangen om het paardrijden weer te kunnen oppakken en ze hulp hierbij krijgt zodat ze beter kan gaan worden, herstel en een nieuwe toekomst. Vanaf kleins is ze gek op paarden, ze helpen haar om te reguleren, om zich veilig en ontspannen te voelen, iets wat haar met mensen en hulpverlening nu (nog) niet lukt. We gunnen haar zo hard nieuw perspectief, dat ze gaat geloven dat het anders, beter kan gaan worden, dat het haar ook gegund is in plaats dat haar leven voor haar zo ondragelijk blijft zoals het nu is.

Om dit mogelijk te maken vragen wij om een steundonatie (groot of klein, alles is welkom), waarbij een deel van de opbrengst ook gebruikt zal worden voor het realiseren van een idee om jongeren met mentale problemen een laagdrempelig steuntje in de rug te geven, dat ze zich gezien, gehoord, gewaardeerd en gedragen voelen. De boodschap dat je het niet alleen hoeft te doen, dat je er voor anderen toe doet, dat jongeren met mentale problemen niet geïsoleerd hoeven te raken maar juist omarmd worden, dat ze erbij mogen horen, dat wij niet stil vallen maar juist van ons laten horen al is het maar een simpel: Hey hallo hoe gaat het met je? Zodat ze weten dat ze ertoe doen en wij ze niet vergeten. 

De wens van onze dochter is om voor jongeren die het mentaal zwaar hebben wat te kunnen betekenen. De plannen zijn al in een gevorderd stadium om samen met onze dochter neer te zetten waarvoor nog wel geld benodigd is. 

Elke financiële bijdrage voor onze dochter, haar droom en plan voor jongeren met mentale problemen, is dan ook van harte welkom en zijn wij u onvoorstelbaar dankbaar voor 🙏

PS. Delen is lief en wordt gewaardeerd.

PS1. Omdat onze dochter zeer kwetsbaar in qua fysieke en mentale gezondheid, willen we haar bewust niet herkenbaar in beeld hebben. Vandaar dat de foto's geblurd zijn en ook de naam niet is vermeld.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-10-2023 gestart
68x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sandra vdM

Sandra vdM

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-10-2023 gestart
68x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog