Geld inzamelen voor herstel borstkankerpatiënt.

Geld inzamelen voor herstel  borstkankerpatiënt.

Team Pink wil fondsen werven om een vriendin met borstkanker te steunen. Als tegenprestatie wandel ik naar Scherpenheuvel.

 

Borstkanker is iets beangstigend. Je denkt het overkomt mij niet, wel in mijn omgeving komt het beangstigend dicht. Daarom richt ik Team Pink op maw mensen die fondsen werven om mogelijkheden te bieden aan borstkankerpatiënten en de leden van Team Pink zetten acties op en  leveren een tegenprestatie als dank voor de fondsen die geschonken worden.

Het is enorm duur om je goed te blijven voelen als je kanker hebt, een dure pruik die er mooi en niet nep uitziet, extra kine, extra accupunctuur sessies om je maar sterk te blijven voelen. Deze extra noden worden niet vergoed door de ziektezorg. Hiervoor wil Team Pink dan zorgen. Nu is het voor iemand die ik persoonlijk ken maar dit maakt deel uit van een groter geheel.

Mijn insteek : En ik ben niet sportief dus Scherpenheuvel zal ne moeilijke zijn maar als de opbrengst mijn vriendin het leven makkelijker maakt, heb ik met alle plezier zere voeten. Wie mee wil wandelen dat mag. 

De persoon zelf is prachtig, warm van hart en ze verdient dit niet! Waarom de foto, dat is haar grootste vriend en ik hoop dat ze snel terug bovenop zijn rug zit.

Vandaar dit initiatief !

Met zijn allen kunnen we ervoor zorgen dat zij dit aankan en haar ontzorgen ! En dan op naar de volgende actie om iemand anders te helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-04-2022 gestart
1177x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Team Pink

Actie georganiseerd door:

MARJAN VAN EYGEN

MARJAN VAN EYGEN

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-04-2022 gestart
1177x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog