Helingsproces borsttumor, hulp nodig

Helingsproces borsttumor, hulp nodig
Marieke Bossink

Ik alleengaande moeder met 2 tieners, in helingsproces van een triple - borsttumor. Inoperabel dus andere hulpbronnen nodig!

 

Lieve mensen, 
Zo wat is dit lastig & ook zo belangrijk in mijn helingsproces. Zichtbaar worden, voor mijzelf gaan staan en me uitspreken. En dat ik volledig wil helen staat buiten kijf (zeg je dat zo ;)) Dus daarom doe ik deze sprong & ja, ik had het al veel eerder kunnen doen EN ik doe het NU en daar gaat t om 😁! 
Na een relatief klein ongeluk in 2017 kreeg ik crps klachten (posttraumatische dystrofie) dat was al een beste reis (sindsdien nog niet in staat om weer te werken) en niets vergeleken bij het toetje. Eind nov '21 ontdekte ik een plekje in mijn borst dat er voorheen niet zat. Ik ben me gaan verdiepen oa in de biologische natuurwetten en vanaf begin af aan gevoeld dit is een helingsproces & ik ga weer volledig gezond worden en herstellen.
Ik heb een prachtig helend lichaam, net als jij, en als t wondjes kan herstellen kan het een triple - borsttumor ook helen. Daar heeft t wel ondersteuning bij nodig. 
Halverwege vorig jaar kreeg ik een beste bloeding & bloedtransfusie. Daarna een 5 tal chemo behandelingen doorstaan. Daar reageerde mijn lichaam heftig op. 3 ziekenhuis (zh) opname's kreeg ik erbij in die periode. De tumor werd wonderbaarlijk kleiner. Opereren was geen mogelijkheid. Mijn lichaam moest echt herstellen van oa een fikse tremor, hartklachten en neuropathie. 
Begin dit jaar is het laatste restje weer gaan groeien, behoorlijk snel ook. Ik was er wel klaar mee, maar het nog niet klaar met mij 🤔 
Nu ben ik weer in t diepe gesprongen. Inmiddels weer x aantal chemo's gehad en ook begonnen met immunotherapie. De chemo is heel heftig voor mijn lichaam.
Ik doe vanalles om het lichaam te ondersteunen. 
vele Journey's (helende reizen) en omdat ik zelf practicioner in wording ben, kan ik die gelukkig uitwisselen. 
Met blote voeten in het gras.
Meditaties. Mijn mind ombuigen.
Maar andere dingen kosten echt geld: (sommigen daarvan gedeeltelijk vergoed): visceraal therapie, kinesiologie, accupunctuur.
En enkelen puur uit eigen zak. Denk aan vitaminen/ mineralen, cbd, cbg, thc pasta/druppels, colloïdaal zilver, medicinale paddenstoelen, huur van een bioresconantie matje en de simpele floradix om een andere transfusie voor te blijven. Het helpt mijn lichaam en loopt mega in de papieren ondertussen. En doordat ik door de CRPS klachten al een aantal jr niet in staat ben om te werken heb ik gewoon hulp nodig.
Toen ik mijn lange blonde krullen verloor heb ik niets ingezameld voor een pruik, ik dacht ik deal er wel mee. En gaf mijn eigen geld liever uit aan binnen kant ondersteunde middelen.
En nu dan toch jullie hulp nodig. Zeker omdat het niet operabel is (verweven met borstspier) wil ik gewoon alles op alles zetten en door kunnen gaan met de middelen die mij ondersteunen tijdens dit zh traject. En ook daarna is er nog veel nodig om de chemo weer uit mijn lichaam te krijgen. 2x een half jaar Chinese kruiden na het chemo traject om mijn organen weer fris en fruitig te krijgen. En om gezond te worden en blijven zou ik t liefste ook een cosmic tower in huis hebben (pakweg 3000) Er moet wat te dromen blijven toch ;)

Er zijn kosten aan een crowdfunding verbonden (per donatie en over t bedrag), die neem ik mee in het wensbedrag. Daarom ook een, zelf in te vullen, betaalverzoek/ tikkie, aangemaakt. Dan omzeil ik die kosten. Ook terug te vinden op https://www.facebook.com/marieke.bossink

Geen donatie is te klein, een rommeltje op mijn tafel is binnen no time ook een enorme berg. 
Het zou toch fantastisch zijn als we hierover kunnen teruglezen in t boek dat ik aan t schrijven ben over mijn proces ;) 
Lets rock this world. I can do it 💪
With a little help from my friends 🎶 and you 😘
Heel erg bedankt voor jouw bijdrage 🙏 & een Fijne dag gewenst ✨

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-06-2023 gestart
1453x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marieke Bossink

Marieke Bossink

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-06-2023 gestart
1453x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch Wens
Misbruik melden