Help een dame met dubbele beperking voor de opleiding van haar therapiehond

Help een dame met dubbele beperking voor de opleiding van haar therapiehond

Als een blinde en mobiel beperkte vrouw, word ik dagelijks geconfronteerd met uitdagingen. Een hond zou mij kunnen helpen.

 

🐾 Help mij, Lieze, mijn droom te verwezenlijken! Als een blinde, slechthorend en mobiel beperkte vrouw, word ik dagelijks geconfronteerd met uitdagingen. Maar er is één ding dat mijn leven echt kan veranderen - een therapiehond. Helaas kom ik niet in aanmerking voor officieel opgeleide assistentiehonden vanwege mijn dubbele beperking. Overal kreeg ik het negatieve advies omdat ik ofwel zelf niet zag in opleiding voor een hulphond ofwel mobiel te beperkt voor een blindgeleide hond. 

Maar samen kunnen we het mogelijk maken! Laten we deze campagne doen groeien en een verschil maken in mijn leven. Steun mij bij de aankoop en opleiding van mijn therapiehond en help mij de onvoorwaardelijke liefde en steun te ervaren die alleen een viervoetige vriend kan bieden. 

Met dit budget kan ik een Labradoodle of Copperdog aankopen. Daarna wordt hij in samenwerking met Therapy4Dogs opgeleid om mij te kunnen ondersteunen in het dagelijks leven, zaken zoals het aangeven van lege plaatsen, emotionele nabijheid geven bij onderzoeken, ondersteuning bij het korte afstanden wandelen, …

Ik duim mee dat ik deze levensgezel mag verwachten. Om je te bedanken maak ik zelf gebreide haarscrunchies en oorwarmers. 

 #TherapieHond #Crowdfunding

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
2 dagen geleden gestart
126x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lieze Daniels

Lieze Daniels

 

Donaties

 
Toon alle donaties
2 dagen geleden gestart
126x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog