Help het leven van een tienermeisje te veranderen

Help het leven van een tienermeisje te veranderen

Lieve allemaal, Onze dochter heeft al jaren last van haar rug. Het is namelijk scheefgegroeid. En nu een hernia erbij.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste allemaal,

Onze dochter is verwezen naar het buitenland voor en ASC operatie. Die word helaas niet in europa uitgevoerd en het word ook niet vergoed. Na vele jaren de verzekering te veranderen en onnodig veel te betalen, hebben we  ontdekt dat we het zelf moeten betalen, maar helaas kunnen wij dat niet. Wij vragen iedereen om hulp zoveel iedereen wenst. Elke donatie is grote hulp! 
 

De verkromming heeft een hernia veroorzaakt en een kyfose nu is ze daardoor ook gestopt met school omdat het gewoon te veel was voor haar. Deze operatie is al een wens van vele jaren en hopelijk wilt iedereen ons hiermee helpen onze wens waar te maken. 
 

Het ziekenhuis waar de operatie plaats moet vinden ligt in New Jersey. Heel ver dus. Met een prijsopgave van €92.000 plus lab kosten ziekenhuisopname, labs, MRI en röntgenfoto’s daar moeten wij €102.989 zien te vinden. 


Wegens de privacy van onze dochter delen wij foto’s van het internet, alleen om te laten zien hoe de situatie er uit ziet. Hopelijk respecteren jullie onze beslissing hierbij. 
 

Ze heeft 3 brace behandelingen gehad. 2 van 1,5 jaar en één van 8 maanden. Maar de brace heeft ook niet geholpen. Tijdens de brace behandelingen is ze ook met fysiotherapie bezig geweest. En ook fysio fitness. Maar helaas gaf dat ook geen resultaat. 
 

Deze beslissing over het uitvoeren van de operatie na zo vele jaren bezig te zijn met allerlei behandelingen is heel moeilijk voor ons maar, we zijn ook trots op onze dochter dat ze nooit heeft opgegeven. Alleen door haar puberjaren heen is ze alleen maar bezig geweest met haar kromme rug. Ze is eigenlijk nooit echt puber geweest. Nu willen wij haar graag als haar ouders tijdens haar volwassen leven een goede kwaliteit van het leven geven. Maar dat moet gebeuren met jullie hulp.


We zouden elke donatie appreciëren en graag willen wij iedereen bedanken voor jullie steun! Veel lief, blijf gezond iedereen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-08-2024 gestart
29x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emma G

Emma G

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-08-2024 gestart
29x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog