Help! Jonge ondernemers komen er niet tussen zonder financiering

Help! Jonge ondernemers komen er niet tussen zonder financiering

Wie helpt ons onze horeca onderneming te verwezenlijken?

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is Jaqueline en ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Veere, Zeeland. Ik ben op mijn 14e jaar al begonnen in de horeca als bedieningsmedewerker en dit altijd fulltime gedaan. Het vak trok mij enorm daarom ben ik een opleiding gaan volgen aan de hotelschool in Wageningen. Na mijn studie ben ik gaan werken als receptioniste en de bediening bij diverse restaurants. Daarna werd ik bedrijfsleider bij o.a. een hotel/restaurant in de mooie badplaats Domburg. Inmiddels ben ik samen met mijn partner (inmiddels alweer 10 jaar chef-kok) en samen delen wij de droom én ambitie om een eigen horecaonderneming te starten.

Na jaren sparen, bezichtigen hier en daar, en al veel gesprekken met de bank rest ons nog maar één ding in de weg te staan: 10% eigen vermogen voor de financiering. Bancaire instellingen hebben momenteel helaas een 'hold' op veel financieringen binnen de horeca. Helaas komen we er zonder extra financiële middelen niet tussen en zien wij dat vooral de ‘grote’ spelers (grote vermogende ketens) de leuke tentjes voor onze neus wegkapen.

Met deze crowfunding actie hopen wij dat we onze eigen inleg kunnen verwezenlijken en als jonge starters ook eens kunnen meedoen en hopelijk op korte termijn een leuke, gezellige zaak te kunnen openen en al onze dromen en ideeën te kunnen verwezenlijken!

Wij zullen de horeca in ons mooie Zeeland een warm hart toedragen als we deze kans krijgen.

Alvast hartelijk dank en lieve groetjes van ons!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-10-2022 gestart
157x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jaque line

Jaque line

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-10-2022 gestart
157x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven Wens
Misbruik melden