Help ons een droom te realiseren: Een veilig losloopveld voor honden

Help ons een droom te realiseren: Een veilig losloopveld voor honden
dominique zomer

Steun ons voor een losloopveld voor honden! Help meer honden en mensen. Doe mee aan onze crowdfundingcampagne!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden van harige viervoeters,

Mijn naam is Dominique Zomer en ik ben een gepassioneerde hondenliefhebber en -verzorger. Als starter in het uitlaten en oppassen van honden heb ik een diepe liefde en respect ontwikkeld voor deze trouwe metgezellen. Maar ik besefte al snel dat er een groot gemis was in onze gemeenschap - een veilige ruimte waar honden vrij kunnen rennen, spelen en sociale banden kunnen opbouwen zonder zich zorgen te hoeven maken over verkeer of andere gevaren.

Naast het bieden van een veilige speelomgeving, wil ik ook benadrukken hoe dit losloopveld mij in staat zal stellen om meer mensen en honden te helpen dan ik momenteel kan. Door een ruimte te creëren waar honden veilig kunnen verblijven, kan ik mijn diensten uitbreiden en een groter aantal honden opvangen, waardoor meer mensen kunnen profiteren van mijn zorg en expertise.

Daarom heb ik mijn oog laten vallen op een stuk land dat perfect zou zijn voor het realiseren van deze droom: een ruimte waar honden kunnen genieten van de vrijheid en vreugde die ze verdienen. Maar ik kan dit niet alleen. Ik heb jullie hulp nodig om dit losloopveld werkelijkheid te maken.

Met jullie steun kunnen we het stuk land kopen en het bestemmingsplan aanpassen om hekken te kunnen plaatsen en een veilige omgeving te creëren waar honden zich vrij kunnen bewegen. Elke euro die we ontvangen brengt ons dichter bij ons doel en zal rechtstreeks worden geïnvesteerd in het realiseren van dit project.

Maar het gaat niet alleen om geld. Het gaat om het bouwen van een gemeenschap van hondenliefhebbers die geloven in de kracht van speeltijd en sociaal contact voor onze harige vrienden. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in het leven van honden en hun eigenaren.

Als dank voor jullie steun, bieden we verschillende beloningen aan voor verschillende niveaus van donaties, variërend van een vermelding op ons dankbaarheidsbord tot exclusieve ervaringen op het losloopveld.

Laten we samen een verschil maken voor de honden in onze gemeenschap. Doe vandaag nog mee met onze crowdfundingcampagne en help ons een veilige en gelukkige ruimte te creëren waar honden vrij kunnen zijn.

Bedankt voor jullie steun en liefde voor onze harige vrienden!

Met vriendelijke groet, Dominique Zomer 

 

PS: het doelbedrag is enkel het velt, bij het meer ophalen dan het doelbedrag kan ik de kosten van het bestemmingsplan dekken, de hekken bekostigen en de inrichting van de velden bekostigen. mocht er zoveel gedoneerd worden dat er geld overblijft zal dit door gedoneerd worden aan reddingscentra van dieren in het buitenland. 

PS: bij grote donaties wordt er gekeken naar een tegenprestatie of terugbetaling in de toekomst. neem hiervoor persoonlijk contact op! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-04-2024 gestart
54x bekeken

Actie georganiseerd voor:

De Woefgaard

een gezellige uitlaat en oppasservice 

Actie georganiseerd door:

dominique zomer

dominique zomer

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-04-2024 gestart
54x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog