Help 't Hofplein met de voortzetting van de droom!

Help 't Hofplein met de voortzetting van de droom!
Vrienden van  't Hofplein

Wij, Vrienden van 't Hofplein te Rozenburg, hebben de handen ineen geslagen om voor 't Hofplein een doneeractie op te zetten.

 

Hallo lieve gast - buurtgenoot, koffiedrinker, fietser, bierdrinker, terraszitter, hoge tafelhanger, liefhebber van de horeca, passant en lezer.

Wij, Vrienden van ’t Hofplein, vallen meteen met de deur in huis. We hebben de handen ineen geslagen om voor Tjits een doneeractie op touw te zetten. Dat doen we niet zo maar want we weten dat Tjits graag haar eigen broek ophoudt. Tjits heeft twee jaar geleden haar droom verwezenlijkt om in Rozenburg haar eigen restaurant te starten, ‘t Hofplein. Deze afgelopen twee jaar zijn voor een startende ondernemer amper vol te houden geweest vanwege de Coronapandemie. Ondanks de horeca zijn deuren weer geopend heeft, zal het de komende tijd voor Tjits nog steeds een erg zware tijd blijven.

Een buffer opbouwen is er nog niet van gekomen.  En al kwam de overheid ondernemers zoals Tjits enigszins tegemoet, dat is bij lange na niet voldoende om het gat, dat in de afgelopen twee jaar geslagen is in de exploitatie van ’t Hofplein, te kunnen dichten. Ze zal nog een flinke periode nodig hebben om weer een financieel gezonde onderneming op te bouwen. Daarnaast is er geen financiële ruimte om benodigde investeringen te doen.

Dus, wie Tjits/ ‘t Hofplein een warm hart toedraagt en haar een financieel steuntje in de rug wil geven, kan vanaf nu doneren. Elk bedrag is welkom. 

Natuurlijk is Tjits niet de enige die financieel en emotioneel klappen heeft gekregen in deze bizarre tijd. Wij wensen iedereen, die op welke manier dan ook getroffen is door het Corona-virus, heel veel sterkte.

Onze hartelijke dank voor het lezen en jullie donatie. Schroom niet om deze actie veelvuldig te delen!

We hopen jullie heel snel weer in ’t Hofplein te kunnen zien.

Lieve groet,

Vrienden van ‘t Hofplein

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-01-2022 gestart
4148x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vrienden van  't Hofplein

Vrienden van 't Hofplein

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-01-2022 gestart
4148x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog