Help vriend met progressieve MS aan Exopulse Mollie Suit

Help vriend met progressieve MS aan Exopulse Mollie Suit

Goede vriend met progressieve MS zoekt naar mogelijkheden om kwaliteit van leven te verbeten goede hoop Exopulse Mollie Suit

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Een hele goede vriend van 45 jaar en vader van 3 prachtige jonge kinderen werd 4 jaar geleden van zijn voetstuk geslagen met het bericht dat hij MS heeft. Het bleek om een progressieve variant te gaan. Vanaf dag 1 stond ik hulpeloos langs de zijlijn te aanschouwen hoe hij het leven weer probeerde op te pakken. Ondanks alle tegenslagen haalt hij alles uit het leven en dit vooral voor zijn vrouw en 3 kinderen. Zo loopt hij wekelijks met moeite en inmiddels met wandelstok naar het voetbalveld om zijn zoontje van 10 jaar aan te moedigen. Mijn hart brak toen ik hem deze week met al zijn wilskracht, energie en doorzettingsvermogen uit zee zag klimmen tijdens een dagje strand. Een altijd zo energieke , trotse , jonge en gespierde man probeerde niets ontziend en zo subtiel mogelijk het strand weer op te komen. maar wat kostte het hem energie, schaamte en zelfrespect om zo tegen de golven en het rulle zand op te komen. Op dat moment besloot ik hem niet te helpen, want deze strijd met daarbij de gepaste overwinning was helemaal van hem! 
Helaas wetende dat hij de eindstrijd ooit gaat verliezen. Hij kwam bij zijn strandstoel en plofte voldaan en opgelucht neer. Ondanks dat ik tegen deze verschrikkelijke ziekte niets kan doen, hoorde ik hem wel over een duur pak praten dat niet gedekt wordt door de verzekering. Het is een pak met allerlei elektrodes die zorgen ervoor dat je spieren gestimuleerd worden en dat gaat spasmes tegen. Dit pak blijkt veel belovend te zijn voor mensen met MS. De wetenschap is helaas nog niet zo ver dat MS genezen kan worden, maar dit pak schijnt wel de kwaliteit van leven te kunnen verbeteren. Voor hem is het een hele uitgave waar hij heel lang voor moet sparen. Ik kan hem helaas niet van deze verschrikkelijke ziekte afhelpen maar ik kan wel actie ondernemen. 

Vandaar ook mijn hulpvraag naar U! 
Heeft u de middelen om mijn vriend met dit pak zijn kwaliteit van leven te doen verbeteren dan hoor of zie ik dit graag. 

Alles wordt gewaardeerd en zal op de goede plaats te recht komen. 

Alvast onze dank voor uw aandacht, eventuele steun en uw tijd. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-08-2023 gestart
235x bekeken

Actie georganiseerd door:

Raimond Punt

Raimond Punt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-08-2023 gestart
235x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog