Investeer in Groene Energie op Waterwegen!

Investeer in Groene Energie op Waterwegen!
franky meeussen

Help ons innovatieve pontonproject voor groene stroom op waterwegen te realiseren. Uw steun maakt het verschil!!!

 

Beste supporters,

Ik ben ontzettend enthousiast om jullie te vertellen over een project dat niet alleen mijn passie voor innovatie en duurzaamheid weerspiegelt, maar ook de potentie heeft om een significante impact te hebben op de manier waarop we energie opwekken. Mijn naam is Meeussen Franky, en ik heb de afgelopen jaren gewerkt aan een revolutionair pontonontwerp dat groene stroom genereert op waterwegen, zoals de Schelde en de Maas.

Het concept is eenvoudig maar krachtig: een ponton met afmetingen van 13m x 10m x 3.5m, uitgerust met geavanceerde technologieën die ons in staat stellen om groene stroom op te wekken . Met een aankoopprijs vergelijkbaar met die van een middelgrote landwindmolen. Maar wat ons echt onderscheidt, is ons vermogen om minimaal 100+ MW per dag te produceren. Dit betekent niet alleen dat we een kostenefficiënte oplossing bieden, maar ook dat we op grote schaal energie kunnen leveren, waardoor ons project een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid wordt.

Echter, ondanks mijn toewijding aan dit project, word ik geconfronteerd met financiële obstakels als gevolg van een arbeidsongeval dat me al zes jaar arbeidsongeschikt heeft gemaakt. De benodigde kosten voor een studiebureau om mijn ontwerpen en berekeningen te valideren, zijn buiten mijn bereik. Daarom richt ik me tot u, mijn medestanders, om me te helpen dit project tot leven te brengen.

Met uw steun kunnen we niet alleen een groener energiesysteem realiseren, maar ook nieuwe banen creëren, lokale gemeenschappen ondersteunen en een positieve impact hebben op het milieu. Uw bijdrage maakt echt het verschil en draagt bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Doneer vandaag nog en word een deel van dit inspirerende verhaal van innovatie, duurzaamheid en vooruitgang. Samen kunnen we de wereld veranderen!

Met hartelijke groeten,

Meeussen Franky

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-03-2024 gestart
156x bekeken

Actie georganiseerd door:

franky meeussen

franky meeussen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-03-2024 gestart
156x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog