Jongeren Stress-Angst-Paniek en DepressieVRIJ door het leven

Jongeren Stress-Angst-Paniek en DepressieVRIJ door het leven
Priscilla Klercq
Deel deze actie

Iedereen heeft recht op goede hulp en zorg. Wij zijn er voor de jongeren en gezinnen die hun eigen zorg niet kunnen betalen.

5 donaties
€ 42 van € 25000 ingezameld

Priscilla en Joost zijn de voorbeelden van buiten de gebaande paden gaan. Joost ooit begonnen op de LOM school (speciaal onderwijs) en nu psychiatrisch verpleegkundige, cabaretier, dagvoorzitter, spreker en trainingsacteur.

Priscilla die zelf te maken heeft gehad met angsten, stress, burn-out, depressieklachten en suΓ―cidale gedachten. 10 jaar op en af om zichzelf hieruit te vechten en haar droom te volgen. Een eigen praktijk waar ze jongeren kan ontvangen en helpen die tegen hetzelfde aanlopen. 

Dit doen Joost en Priscilla op hun eigen manier. Niet volgens het systeem. Geen zorgverzekeraars die van alles van je verwachten. Waar je je tijd meer kwijt bent met verslagen schrijven, verantwoording afleggen met wat je aan het doen bent. Waar je maar een aantal sessies van hun krijgt om de client β€˜op te lappen’ Dit moet met een diagnose, oftewel jij moet een plakker op je voorhoofd, anders wordt de hele boel niet vergoed. 

Nee daar geloven wij niet in. Wij hebben beter manieren. We sluiten liever aan bij jou als client. We willen naast je staan en inspelen op de persoon wie jij bent. Mooie technieken inzetten die jou verder helpen en het liefst meteen verlichting geven. Daar staan we voor en willen dit niet anders doen.

Wat nou als je het niet zelf kan betalen?

Dan ben je financieel afhankelijk van het systeem. Je komt bij de dokter die meld je aan en dan krijg je vaak te maken met lange wachtlijsten, verkeerde diagnoses, hulp die niet aansluit en je bent zo weer twee jaar verder.

Twee jaar van ellende voor jou als jongeren, ouder en voor het gezin. We komen het vaak tegen in onze praktijk. Als je hulp wil dan wil je het nu en niet pas over een aantal maanden of jaren. 

π™‚π™šπ™šπ™£ π™π™€π™ π™Ÿπ™šπ™¨ π™šπ™£ π™‘π™–π™—π™šπ™‘π™¨ π™™π™žπ™š π™Ÿπ™š π™©π™€π™šπ™ π™€π™’π™¨π™© 𝙠π™ͺπ™£π™£π™šπ™£ π™—π™šπ™₯π™–π™‘π™šπ™£. π˜Ώπ™–π™© π™žπ™¨ π™€π™£π™―π™š π™«π™žπ™¨π™žπ™š π™—π™žπ™Ÿ π™…π™€π™£π™œπ™Žπ™©π™§π™šπ™¨π™¨π™‘π™π™„π™….

We willen zonder wachtlijsten of administratieve rompslomp onze cliΓ«nten kunnen helpen. De taboes moeten doorbroken worden over de onderwerpen stress, angst, paniek en depressieklachten. SuΓ―cide moet uit de wereld. Dat is onze missie! Doen jullie mee?

Door uw donatie kunnen wij die jongere, ouder of gezin helpen. Zo hoeven ze niet in onzekerheid te zitten. Ze kunnen gelijk op gesprek en geholpen worden. 

π™‚π™šπ™šπ™£ π™‘π™–π™—π™šπ™‘π™¨ π™™π™žπ™š π™©π™€π™šπ™ π™€π™’π™¨π™© π™—π™šπ™₯π™–π™‘π™šπ™£π™™ π™―π™žπ™Ÿπ™£

π™‚π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™  π™œπ™€π™šπ™™π™š 𝙝π™ͺ𝙑π™₯ 𝙫𝙖𝙣 𝙨π™₯π™šπ™˜π™žπ™–π™‘π™žπ™¨π™©π™šπ™£

π™€π™§π™«π™–π™§π™žπ™£π™œπ™¨π™™π™šπ™¨π™ π™ͺπ™£π™™π™žπ™œπ™π™šπ™žπ™™ 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 𝙫𝙀𝙀𝙧𝙀π™₯

π™’π™š π™¬π™šπ™§π™ π™šπ™£ 𝙀π™₯ 𝙒𝙖𝙖𝙩 π™šπ™£ 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙨𝙩 π™Ÿπ™€π™ͺ 𝙖𝙑𝙨 π™˜π™‘π™žΓ«π™£π™©

π˜Ώπ™š π™©π™šπ™˜π™π™£π™žπ™šπ™ π™šπ™£ π™™π™žπ™š π™¬π™š π™žπ™£π™―π™šπ™©π™©π™šπ™£ π™―π™žπ™Ÿπ™£ π™ͺπ™£π™žπ™šπ™  π™šπ™£ π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ π™’π™šπ™©π™šπ™šπ™£ π™šπ™›π™›π™šπ™˜π™©

Wij gaan zorgvuldig met uw donatie om. We zetten alle donaties in voor de jongeren of gezinnen die het niet kunnen betalen. Dit gebeurd na een grondige screening. Mochten we uiteindelijk meer inzamelen dan dat we in kunnen zetten voor ons doel dan gaan de overige donaties naar stichting het vergeten kind. Zo is de cirkel weer rond.

www.jongstressvrij.nl

Vele malen dank!

Warme groet,

Priscilla en Joost

π™…π™€π™£π™œπ™Žπ™©π™§π™šπ™¨π™¨π™‘π™π™„π™… - π™‚π™šπ™šπ™£ π™π™€π™ π™Ÿπ™šπ™¨ π™šπ™£ π™‘π™–π™—π™šπ™‘π™¨, π™‚π™šπ™¬π™€π™€π™£ 𝙅𝙄𝙅!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-10-2021 gestart
958x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Priscilla Klercq

Priscilla Klercq

5 donaties
€ 42 van € 25000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-10-2021 gestart
958x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog