Klinische eetstoornis opname Imani

Klinische eetstoornis opname Imani

Help Marleen, 24, haar strijd tegen boulimia te overwinnen. Donaties voor klinische opname bij gespecialiseerde kliniek.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste allemaal,

Mijn naam is Marleen en 24 jaar, en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen.

Sinds mijn 11e  strijd ik tegen boulimia, een gevecht dat een groot deel van mijn leven heeft beheerst. Als jong meisje uit een groot gezin, met drie broers en twee zusjes, waren de omstandigheden niet altijd gemakkelijk. De scheiding van mijn ouders tijdens mijn puberteit bracht extra uitdagingen met zich mee, en ik vond mijn toevlucht in eten als een manier om met mijn emoties om te gaan.

Deze strijd heeft mij geïsoleerd en relaties verbroken, van familiebanden tot vriendschappen en romantische relaties. Het heeft zelfs invloed gehad op mijn werk- en schoolprestaties. Maar nu, op 24-jarige leeftijd, wil ik mijn leven terugnemen.

Ik ben al eerder klinisch opgenomen geweest bij 'Yes We Can', maar helaas bood deze behandeling niet de gespecialiseerde begeleiding die ik nodig heb om echt van mijn eetstoornis te herstellen. Nu heb ik de kans om naar een gespecialiseerde kliniek te gaan die zich richt op eetstoornissen, waar ik hoop de hulp te vinden die ik nodig heb om deze ziekte achter me te laten.

De behandeling die ik nodig heb kost echter €25.000, en hoewel ik al een deel heb kunnen sparen , heb ik nog steeds jullie hulp nodig om het laatste stukje van mijn doel te bereiken. Met jullie steun kan ik sneller toegang krijgen tot de behandeling die mijn leven kan veranderen.

Ik droom ervan om mijn leven terug te krijgen, om mijn doelen te bereiken en om weer verbinding te maken met mijn dierbaren zonder dat mijn eetstoornis in de weg staat. Jullie bijdrage kan het verschil maken in mijn herstelreis.

Dank je wel voor het lezen van mijn verhaal en voor je steun.

Met vriendelijke groet,
Marleen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-03-2024 gestart
69x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marleen Hoogendijk

Marleen Hoogendijk

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-03-2024 gestart
69x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog