Koffiefiets Inge

Koffiefiets Inge
Deel deze actie

Wie helpt Inge op weg?!?!

68 donaties
117%
Doneer
€ 2338 van € 2000 ingezameld

COVID heeft voor ons allemaal een impact op ons leven. Zo lang ik Inge ken, is zij degene die altijd het positieve ziet en uit iedere situatie iets positiefs weet te halen. Soms zelfs tot tergend toe… Op het moment dat ik nergens meer een lichtpuntje kon zien, was het Inge die me toch iets wist aan te wijzen.. En soms was dat slechts een zonnestraal van een kort moment. Zonder Inge zou ik niet weten waar ik zou zijn… Mijn rots in de branding, mijn steun en toeverlaat. 

Nu heeft Inge het niet gemakkelijk… tegenslag na tegenslag… geen moment heb ik haar horen klagen!! KLM minder vluchten? Oh met iets minder kunnen we ook wel toe!! En daar kwam de fiets, haar koffie fiets!! Het is haar op haar lijf geschreven, Inge als barista door de stad. Smaak voor koffie en thee heeft ze, een glimlach heeft ze, je zou denken: niets staat haar in de weg!! 

Helaas is het anders… van een koffie machine die maar nooit kwam, naar een lekke band, naar een kapotte accu, naar een kapotte fiets, naar dus helemaal GEEN omzet… Dit is niet wat ze verdiend!!

Zaterdag 27 februari is haar verjaardag  en ik zou het zo gaaf vinden om haar een goed cadeau te geven, wie doet mee?!?!?!  

Nieuws

Collectanten

Laden...

Actie georganiseerd door:

Erica Witzenburg

Erica Witzenburg

68 donaties
117%
Doneer
€ 2338 van € 2000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties