Mijn levenswerk helpen realiseren

Mijn levenswerk helpen realiseren

Hulp gevraagd om ons levenswerk te kunnen realiseren.

 

Mijn vriend (levenspartner) vroeg aan me of er nog vloeibare zeep was om in zo'n pompje te doen, waarop ik zei: “ja, of we maken dat zelf.” 

Enig opzoekwerk leerde ons hoeveel ongezonde chemische grondstoffen er in zeep (en vele andere producten) verwerkt zit. 

We vonden meteen de motivatie om het beter te doen en om producten te lanceren die goed zijn voor de gezondheid van de mens en het milieu op basis van natuurlijke grondstoffen, duurzame verpakkingen etc. 

Echter verloor ik afgelopen zomer mijn partner aan zelfdoding na een jarenlang gevecht met zichzelf. Toen ik mijn partner vond stortte uiteraard mijn hele leven in elkaar. 

Gelukkig vond ik afleiding in ons bedrijf Safe & Soap. Mijn vriend verzon de naam en ik wil ons gezamelijk kindje echt doen opgroeien tot iets moois om hem te blijven eren en om ons levenswerk alsnog te realiseren. 

Echter is alle begin erg moeilijk. Het beetje aan spaarcenten dat ik had is in de zaak gegaan, maar dat is jammer genoeg niet voldoende omdat er nog heel wat investeringen noodzakelijk zijn (grondstoffen, marketing, materiaal, …) om het te doen slagen.

Daarom dat een beetje financiële steun om het bedrijfje van de grond te krijgen erg welkom zou zijn! 
Ik beloof dat iedere euro netjes geïnvesteerd zal worden in het noodzakelijke voor het bedrijf zodat we met Safe & Soap kunnen bijdragen aan gezonde, biologische en duurzame zepen, kaarsen, (en op termijn) schoonmaak- en verzorgingsproducten de welke goed zijn voor de huid en milieu. 

Daarnaast help ik met mijn bedrijf ook zelf andere doelen door bijvoorbeeld regelmatig een inzamelactie te organiseren waarbij een deel van de inkomsten aan een maatschappelijk doel wordt gestort dewelke me nauw aan het hart liggen (denk bijvoorbeeld aan de Zelfmoordlijn, …) 

Ga zeker ook eens een kijkje nemen op www.safeandsoap.com en ontdek ons volledige verhaal! 

Alvast eeuwige dank op voorhand voor jullie steun! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-02-2023 gestart
149x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jorrit Ferket

Jorrit Ferket

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-02-2023 gestart
149x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog