Ondersteuning van een Reis van Trauma naar Triomf

Ondersteuning van een Reis van Trauma naar Triomf
Media Literacy

Na 40 jaar overwinning van PTSS en basis verloren zou ik het leven weer willen omarmen. Elke donatie zal mij hierin helpen.

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste Donoren,

Ik zoek contact om mijn diep persoonlijke reis met jullie te delen, een reis die zich uitstrekt over vier decennia en gevuld is met beproevingen. Ik ben een 52-jarige vrouw stond 40 jaar in strijd  met de stille worstelingen van het leven met Posttraumatische Stressstoornis (PTSS).

Mijn reis met PTSS begon in mijn jeugd, gevormd door ervaringen die me lange tijd achtervolgden. Ik dacht dat ik er vrede mee had gesloten, en accepteerde het als een deel van mijn leven.

Ik was gelukkig getrouwd met mijn man, met wie ik  twee bedrijven had. Omdat we zo druk waren met ons werk, hadden we nooit tijd om kinderen te krijgen.

Mijn man was mijn rots in de branding, de enige aan wie ik mijn gevoelens kon toevertrouwen en op wie ik kon bouwen. Hij was degene die mijn angsten kende en wist hoe hij ermee moest omgaan.

We navigeerden samen door het leven, hadden succesvol bedrijven gerund gedurende 25 jaar. Echter, het leven had meer uitdagingen voor me in petto. Tragisch genoeg stortte mijn wereld in toen mijn man bijna 4 jaar geleden zijn strijd tegen longkanker verloor.

Alleen en achtergelaten moest ik de bedrijven die we samen hadden opgebouwd sluiten. Het gewicht van verdriet, samen met de PTSS, overweldigde me. Depressie sloeg toe, en ik vond alleen troost in slaapmedicatie. Het verlies van hem liet me geïsoleerd en verloren achter. Inzien hoe ernstig mijn situatie was, verwees mijn arts me door naar een psychotherapeut.

Therapie werd mijn levenslijn, die de lagen van verdriet ontwarde en de PTSS aanpakte die sterk was teruggekomen. Toegeven dat ik hulp nodig had bij mijn PTSS was een uitdagende stap, omdat ik dacht dat ik het geïntegreerd had in mijn leven.

Maar met voortdurende therapie heb ik aanzienlijke vooruitgang geboekt. Ik ben niet langer gebonden door de ketenen van angsten en  depressie, en ben ik vastbesloten om mijn leven opnieuw op te bouwen. In de afgelopen twee jaar heb ik de kracht weer gevonden om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Nu gericht op het creëren van een online bedrijf dat aansluit bij mijn passies. Ik werk ijverig aan het bouwen van een website en herontdek de vreugde van het najagen van mijn dromen.

Het doel is niet alleen om een bedrijf op te richten, maar om mijn leven en geluk terug te eisen. Ik streef ernaar om de droom te vervullen die mijn man en ik ooit deelden - het maken van een wereldreis. Helaas bleef die droom onvervuld, maar ik ben vastbesloten om het ooit zelf werkelijkheid te maken.

Ik doe een beroep op jullie, mijn dierbare vrienden, voor jullie steun. Ik zoek donaties om mijn nieuwe zakelijke onderneming te starten en ervoor te zorgen dat ik de therapie kan blijven ontvangen die cruciaal is geweest en nog steeds is voor mijn herstel. Jullie bijdrage zal me helpen rechtop te staan in het licht, het leven opnieuw omarmend na de psychische gevechten die ik heb gevoerd en de overwinningen die ik tot nu toe heb behaald.

Ik ben eeuwig dankbaar voor de therapie die me uit de diepste dalen van mijn leven heeft getrokken. Het was en is de juiste therapie voor mij, een baken van hoop dat me leidt naar een betere toekomst. Jullie steun zal me niet alleen helpen herbouwen, maar dient ook als een getuigenis van de ongelooflijke kracht van mededogen en gemeenschap.

Dank jullie wel voor het lezen van mijn verhaal en hopende voor het zijn van een bron van kracht in mijn reis van duisternis naar licht. Samen kunnen we het verschil maken en anderen inspireren hoop te vinden in hun strijd.

Met oprechte dankbaarheid.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-01-2024 gestart
61x bekeken

Actie georganiseerd door:

Media Literacy

Media Literacy

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-01-2024 gestart
61x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog