Op Weg naar Mijn Droom: Videografie

Op Weg naar Mijn Droom: Videografie

Ik zou heel graag willen beginnen met videografie en cinematic filming.En dat al in mijjn middelbare schooltijd,kan u helpen?

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, allemaal!

Mijn naam is Wouter Diphoorn, en ik sta aan het begin van een opwindend avontuur. Ik ben gepassioneerd over videografie en cinematic filming, en ik droom ervan om dit talent te ontwikkelen, al tijdens mijn middelbare schooltijd. Helaas zijn er enkele obstakels die mijn droom in de weg staan.

Mijn familie en ik hebben niet de financiële middelen om de benodigde apparatuur en opleiding te bekostigen. Dit is waar ik jullie hulp nodig heb. Ik ben op zoek naar steun om mijn droom werkelijkheid te maken.

Met jullie hulp kan ik de benodigde camera's, lenzen, editing-software en opleiding aanschaffen, zodat ik mijn videografievaardigheden kan ontwikkelen en mijn passie kan nastreven. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt me dichter bij het verwezenlijken van mijn droom.

Ik ben vastbesloten om mijn best te doen en te bewijzen dat leeftijd geen belemmering is voor het najagen van je passie. Ik zal mijn voortgang en creaties met jullie delen, zodat jullie kunnen zien welke impact jullie steun heeft op mijn reis.

Dank je wel voor het overwegen van mijn verhaal en het ondersteunen van mijn droom. Samen kunnen we deze reis mogelijk maken. Laten we samen werken aan het verwezenlijken van mijn droom in videografie.

Met dankbaarheid,

Wouter Diphoorn

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-11-2023 gestart
76x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wouter Diphoorn

Wouter Diphoorn

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-11-2023 gestart
76x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog