Over rouw gesproken

Over rouw gesproken
Marcel Bergen

Boek over persoonlijke rouw en rouwverwerking.

 

In ‘Over rouw gesproken’ schrijf ik op directe en indringende manier over de impact dat het overlijden van mijn grote liefde Irma Clement (1965-2021) op mijn dagelijks leven had.
Met Irma was ik 35 jaar getrouwd en schreef ik samen met haar verschillende non-fictie boeken, waaronder het succesvolle boek ‘Wandelen over Zorgvlied’. Door het wegvallen van mijn steun en toeverlaat werd mijn leven ernstig ontregeld.
Direct na het overlijden van Irma heb ik besloten om mijn rouw dagboeken bij te houden. Met name in de eerste weken heb ik op een bankje aan het IJ in Amsterdam geschreven. Hier kon ik rust vinden en weer proberen regelmaat op te bouwen, wat naar voren komt in de dagboeken en ook in het te schrijven manuscript.
In ‘Over rouw gesproken’ komen thema's aan bod die te maken hebben met het rouwproces na het verlies van een levenspartner voor hun pensioenleeftijd. Ook bespreek ik mijn bezoeken aan de lotgenotengroep, de psycholoog en de huisarts ondersteuner. Verder beschrijf ik de impact van 'goedbedoelde' tips: (je kunt me altijd bellen, je moet het een plekje geven en het moet slijten) op rouwende personen en geef ik handvatten voor een goede rouwverwerking.

WAT GEBEURT ER MET JE DONATIE?
Met je donatie financier ik de redactie, correctie, ontwerp/drukkosten en de promotie van de boekuitgave.
Over rouw gesproken wordt uitgegeven door mijn eigen uitgeverij Mokumbooks. Het boek zal verkrijgbaar zijn in elke boekhandel en op de website van de uitgeverij.

DE TEGENPRESTATIE
Uiteraard krijg je voor je donatie iets terug.

  • € 10 of meer > Ik wil Over rouw gesproken graag steunen en ik hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.
  • € 25 of meer > Je naam wordt, als je daar prijs op stelt, in Over rouw gesproken vermeld onder: 'Dit boek is mede mogelijk gemaakt door'.
  • € 50 of meer > Je naam wordt, als je daar prijs op stelt, in Over rouw gesproken vermeld onder: 'Dit boek is mede mogelijk gemaakt door'. Bovendien ontvang je een exemplaar per post.
  • € 75 of meer > Je naam wordt, als je daar prijs op stelt, in Over rouw gesproken vermeld onder: 'Dit boek is mede mogelijk gemaakt door'. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar per post.
  • € 100 of meer > Naamsvermelding + genummerd gesigneerd exemplaar Over rouw gesproken + Wandelen over Zorgvlied. Je naam wordt, als je daar prijs op stelt in Over rouw gesproken vermeld onder: 'Dit boek is mede mogelijk gemaakt door'. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van Over rouw gesproken en een Wandelen over Zorgvlied per post.
  • € 150 of meer > Naamsvermelding + gesigneerd exemplaar Over rouw gesproken + Wandelen over Zorgvlied en een privé rondleiding over Zorgvlied. > Je naam wordt, als je daar prijs op stelt, in Over rouw gesproken vermeld onder: 'Dit boek is mede mogelijk gemaakt door'. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar per post en een exemplaar van Wandelen over Zorgvlied. Bovendien krijg je van mij een privé rondleiding voor twee personen over begraafplaats Zorgvlied.

Het is ontzettend fijn als je dit project wilt steunen.

Dank je wel!!

Marcel Bergen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-09-2023 gestart
215x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marcel Bergen

Marcel Bergen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-09-2023 gestart
215x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog