Pureness: een plek voor rust en ontspanning

Pureness: een plek voor rust en ontspanning

Mijn grote droom is om een prive-welness te openen. Een oase van rust waar mensen bewust kunnen ontspannen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn grote droom is om priv-wellness te openen. Na het plotse overlijden van mijn mama en als enig kind is de zorg van mijn 90-jarige grootmoeder op mijn schouders gevallen. Zes jaar heb ik met veel liefde voor haar gezorgd, maar na haar overlijden werd duidelijk hoe zwaar het overlijden van mijn mama en de zorgen over mijn grootmoeder er hadden ingehakt.

Meer dan ooit werd duidelijk dat ik mijn grens had overschreden en dat ik bewuster met mijn gezondheid, zowel fysiek als mentaal, moest omgaan. 

Het is altijd mijn grote droom geweest om een eigen prive-welness op te starten. Een plek waar mensen bewust kunnen genieten en ontspannen. Gericht op pure verwennerij voor lichaam en geest. Toen er tijd vrijkwam na het overlijden van mijn oma in juni 2021 was ik er meer dan ooit van overtuigd om er definitief werk van te maken.

Met een ondernemingsplan en een mooi startkapitaal stapte ik vol goede moed naar de bank en de boekhouder. De teleurstelling was echter groot omdat zowat iedere financiële instelling zich nu schuilt achter het COVID-verhaal en niet staat te springen om een sector te financieren die zwaar getroffen werd tijdens de pandemie.

Als ik mijn droom wil realiseren, moet ik nog een kleine 100.000 euro zien te vinden om mijn eigen inbreng (450.000 euro) groot genoeg te maken.

Daarom een hoopvolle poging via deze weg.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-03-2022 gestart
273x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vanessa Lelon

Vanessa Lelon

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-03-2022 gestart
273x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven Wens
Misbruik melden