Steun Geoscells in onderzoek tegen kanker.

Steun Geoscells in onderzoek tegen kanker.
Melik Shyraliiev

Wij hebben behandelingen ontwikkeld tegen de kankerstamcellen die recidief, uitzaaiingen en slechte prognose veroorzaken.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Over Geoscells

Bedrijf Geoscells

 

Wij zijn een jong wetenschappelijk team uit Oekraïne. In verband met de Russische militaire invasie van Oekraïne, stoppen we niet met onze strijd om waarde toe te voegen aan de wereld. Onze missie is om kankerpatiënten te helpen en het probleem van de regeneratieve geneeskunde op te lossen. Nu is Oekraïne een muur voor de hele beschaafde wereld, die haar beschermt tegen tirannie, oorlog en vernietiging. Daarom is uw hulp voor ons van het grootste belang. Wij hopen op de steun van de democratische wereld om de wetenschappelijke vooruitgang niet te stuiten en bij te dragen aan de oplossing van gezondheidsproblemen wereldwijd.

 

Volgens de statistieken heeft elke tweede inwoner een erfelijk oncogen. Dit betekent dat elke vijfde inwoner van de planeet te maken krijgt met oncologie, en de kansen op genezing met de huidige methoden zijn niet bemoedigend. Door onze wetenschappelijke verwezenlijkingen te combineren met uw hulp zullen wij de op één na dodelijkste ziekte ter wereld - oncologie - kunnen oplossen. Wij vragen u ons in deze uitdagende tijd te steunen en de wetenschap in Oekraïne niet te laten sterven. Wij zullen blijven vechten voor vrijheid en vrede!

Wat zijn kankerstamcellen?

 

Kankerstamcellen zijn net als normale stamcellen die ons lichaam gedurende het hele leven vernieuwen. We zijn gewend te horen dat stamcellen de moderne geneeskunde redden, maar kankerstamcellen veroorzaken juist het terugkomen van tumoren. Zij hebben rechtstreeks invloed op het terugkomen van tumoren en het falen van behandelingen. Kankerstamcellen zijn aangetroffen in alle soorten kanker bij de mens.

Het probleem van de klassieke kankerbehandeling

 

Alle nieuwe kankerbehandelingen worden geëvalueerd op basis van hun vermogen om de tumor te verkleinen. Maar aangezien de bestaande behandelingen de kankerstamcellen niet doden, groeit de tumor snel terug met resistentie tegen de gebruikte therapie.

Onze beste oplossing

 

In plaats van de traditionele behandeling waarbij de hele tumor wordt aangevallen en het lichaam van de patiënt wordt uitgeput, wat tot de dood kan leiden, is het beter om de primaire kankerstamcellen te vernietigen. Dit zal leiden tot de volledige genezing van de gehele tumor.

Het succes van het Geoscells-team in een nieuwe methode voor de behandeling van oncologie en regeneratieve geneeskunde

 

Het Geoscells-team heeft een nieuwe aanpak gevonden voor de opsporing van kankerstamcellen en de keuze van de therapie voor de uiteindelijke genezing van de patiënt.

Het bedrijf heeft de veiligheid bereikt van het gebruik van normale stamcellen, waarmee veel problemen in verband met gezondheid, levensverlenging en herstel van het lichaam kunnen worden opgelost.

 

Liefdadigheid

 

Geoscells bedrijf is op zoek naar financiële steun. Verdere ontwikkeling in de behandeling van oncologische ziekten hangt alleen van u af. Ons team zal dankbaar zijn aan iedereen die de wetenschap van ons land wil helpen in deze uitdagende tijd, zowel financieel als door het verspreiden van deze informatie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-05-2022 gestart
362x bekeken

Actie georganiseerd door:

Melik Shyraliiev

Melik Shyraliiev

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-05-2022 gestart
362x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog