Steun Vlaamse Geuzen Akties

Steun Vlaamse Geuzen Akties

Samen voor een ecologisch, sociaal en democratisch Vlaanderen -

 

U kunt meer lezen over de Vlaamse Geuzen op de organisatiepagina. We zullen het hier hebben over de concrete acties die we willen opzetten. 

  1. Willen we gratis stickers met de Nieuwe Vlaamse Leeuw verspreiden - de afbeelding zoals u ziet - en die symbool staat voor inclusie en diversiteit. We doen dat nu al maar met onze eigen centjes en om werkelijk grotere hoeveelheden te sturen naar contacten in gemeenten en scholen en organisaties hebben we er meer nodig.

        Voor het kleinste model heb je er 1000 voor 10 euro. 

2. We hebben enkele websites die momenteel enkel door 1 administrator gratis kunnen beheerd worden zoals vlaamse geuzen.be en nazi.vlaanderen - maar we willen die versterken met meer vrijwilligers en dat kost per website tot 20 Euro per website per maand. Daarnaast zijn er ook andere online apps en diensten die we gebruiken. 

De doelstelling is dus om deze operaties niet langer zelf te financieren maar om financiering te vinden. We hebben hier lang over nagedacht want we dachten niet dat iemand geld wou geven. We zien dat mensen ons steunen, lezen en belangrijk vinden en de informatie volop gebruiken die we ter beschikking stellen, maar of ze vb 10 euro zouden geven zodat 1000 mensen een sticker in handen zouden krijgen of 20 euro voor 1 maand de website massaal te laten updaten door x aantal personen ? 

We weten het zo niet maar het zou wel mooi zijn. We hopen het

Indien we er niet waren dan waren de afgelopen 2 jaar heel veel dingen online en offline niet verlopen zoals ze verliepen. Dan hadden de vrouwelijke slachtoffers van Bart De Pauw, de PFAS activisten, de antikoloniale BLM en de Sanda Dia doofpotoperatie er heel anders uitgezien om er maar enkele te noemen. We weten dat we meer kunnen maar dat bijkomende kunnen we niet blijven zelf betalen. Maar vele kleine Euro's maken een zee en die zee kan dijken verzetten. 

Vlaamse Geuzen  - Strong as the Sea 

vlaamsegeuzen@protonmail.com 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-03-2023 gestart
189x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Vlaamse Geuzen

Vlaamse Geuzen

Actie georganiseerd door:

Piet Vervoort

Piet Vervoort

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-03-2023 gestart
189x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog