#teamhennie Alpe d'Huzes

 #teamhennie Alpe d'Huzes
Nathalie Heilbron
Deel deze actie

Helpt u ons mee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker?

7 donaties
€ 85 van € 2.500 ingezameld

Wij gaan de Alpe d'HuZes trotseren! 

Op 2 juli 2019 is onze moeder/schoonzus\tante\vriendin Hennie overleden aan de gevolgen van longkanker. Hennie was een enorm sterke vrouw en heeft gedurende 3 jaar keihard gevochten tegen deze ziekte. ‘Het enige wat ik nodig heb is tijd’ zei ze vaak. Tijd om te wachten op de doorbraak in de medische wereld waardoor ook zij het zou redden. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn….

Om haar gevecht voort te zetten en om bij te dragen aan die doorbraak gaan wij volgend jaar de uitdaging aan. Als #teamhennie, een team van 10 enthousiaste naasten, gaan wij 13 km omhoog lopen om geld in te zamelen voor  nog meer onderzoek naar kanker.

Steunt u ons ook in onze uitdaging? 

Namens #teamhennie alvast bedankt voor uw steun!!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

KWF

KWF

Actie georganiseerd door:

Nathalie Heilbron

Nathalie Heilbron

7 donaties
€ 85 van € 2.500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Chocoladeletters voor Alpe d’HuZes - #TeamHennie

04 Oct 2021

ZEEWOLDE – Alpe d’HuZes is een niet meer weg te denken fenomeen onder de goede doelen: een uniek sportief evenement, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Nathalie Heilbron en dochter Demi uit Zeewolde dragen creatief hun steentje bij.

Zeewolde Actueel

Al 300 mondkapjes verkocht voor Team Hennie

12 Apr 2021

Bij de DA Drogisterij in het Nijkerkse winkelcentrum Paasbos zijn al meer dan 300 mondkapjes verkocht, waarvan de opbrengst gaat naar Team Hennie. Dat heeft inmiddels meer dan 1000 euro opgebracht. Ook worden sleutelhangers verkocht. Team Hennie gaat in 2022 de Alpe d’Huez bedwingen om geld op te halen voor het kankerfonds. De aanleiding is het overlijden van Hennie van As uit Nijkerkerveen die in 2019 overleed aan longkanker. Het team van tien personen gaat in totaal 25.000 euro proberen op te halen. Wilt u ze ook steunen?  https://steunactie.nl/actie/teamhennie-alpe-d-huzes

De Veense Courant