#teamhennie Alpe d'Huzes

 #teamhennie Alpe d'Huzes
Nathalie Heilbron
Share this fundraiser

Helpt u ons mee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker?

7 donations
€ 85 of € 2500 raised

Wij gaan de Alpe d'HuZes trotseren! 

Op 2 juli 2019 is onze moeder/schoonzus\tante\vriendin Hennie overleden aan de gevolgen van longkanker. Hennie was een enorm sterke vrouw en heeft gedurende 3 jaar keihard gevochten tegen deze ziekte. ‘Het enige wat ik nodig heb is tijd’ zei ze vaak. Tijd om te wachten op de doorbraak in de medische wereld waardoor ook zij het zou redden. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn….

Om haar gevecht voort te zetten en om bij te dragen aan die doorbraak gaan wij volgend jaar de uitdaging aan. Als #teamhennie, een team van 10 enthousiaste naasten, gaan wij 13 km omhoog lopen om geld in te zamelen voor  nog meer onderzoek naar kanker.

Steunt u ons ook in onze uitdaging? 

Namens #teamhennie alvast bedankt voor uw steun!!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 28-03-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised for:

KWF

KWF

Fundraiser organised by:

Nathalie Heilbron

Nathalie Heilbron

7 donations
€ 85 of € 2500 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 28-03-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Chocoladeletters voor Alpe d’HuZes - #TeamHennie

04 Oct 2021

ZEEWOLDE – Alpe d’HuZes is een niet meer weg te denken fenomeen onder de goede doelen: een uniek sportief evenement, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Nathalie Heilbron en dochter Demi uit Zeewolde dragen creatief hun steentje bij.

Zeewolde Actueel

Al 300 mondkapjes verkocht voor Team Hennie

12 Apr 2021

Bij de DA Drogisterij in het Nijkerkse winkelcentrum Paasbos zijn al meer dan 300 mondkapjes verkocht, waarvan de opbrengst gaat naar Team Hennie. Dat heeft inmiddels meer dan 1000 euro opgebracht. Ook worden sleutelhangers verkocht. Team Hennie gaat in 2022 de Alpe d’Huez bedwingen om geld op te halen voor het kankerfonds. De aanleiding is het overlijden van Hennie van As uit Nijkerkerveen die in 2019 overleed aan longkanker. Het team van tien personen gaat in totaal 25.000 euro proberen op te halen. Wilt u ze ook steunen?  https://steunactie.nl/actie/teamhennie-alpe-d-huzes

De Veense Courant