Woorden Vliegen Over Grenzen: Jouw Steun Voor Internationale Poëzie

Woorden Vliegen Over Grenzen: Jouw Steun Voor Internationale Poëzie
Diederik Den Dooven

Betreed een wereld van betoverende woorden en diepe emoties. Help mijn gedichten de oceaan oversteken en een internationaal p

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Welkom in de wereld van mijn poëzie, waar woorden fluisteren en emoties ontluiken. Dit is niet zomaar een droom, het is een realiteit die aan het groeien is. Met opwinding kan ik delen dat ik al stappen heb gezet op mijn reis naar poëtische triomf, en ik ben verheugd om te onthullen dat ik contact heb gelegd met een bron in Amerika die me actief helpt en begeleidt.

Jouw steun is de sleutel om deze reis voort te zetten. Samen kunnen we de betovering van mijn gedichten vertalen en delen, niet alleen in mijn eigen taal, maar ook in nieuwe culturen en harten. Om mijn waardering te tonen, zal elke donatie boven de 20 Euro worden beloond met een speciale vermelding van jouw naam in een eventuele allereerste uitgave van mijn poëziebundel. Dit betekent dat je niet alleen een belangrijke bijdrage levert aan de realisatie van mijn droom, maar ook een blijvende plaats hebt in de geschiedenis van mijn artistieke reis.

Laat ons samen een brug bouwen tussen continenten, tussen taal en passie. Jouw steun zal niet alleen mijn droom verwezenlijken, maar ook een gemeenschap creëren van liefhebbers van poëzie die samen het wonder van taal vieren. Ik ben oprecht dankbaar voor elke bijdrage en voor je geloof in mijn visie. Samen kunnen we woorden tot leven brengen en harten beroeren. Dank je wel voor je steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-08-2023 gestart
117x bekeken

Actie georganiseerd door:

Diederik Den Dooven

Diederik Den Dooven

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-08-2023 gestart
117x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog