Steun Lonnie en haar prachtige jonge gezin!

Steun Lonnie en haar prachtige jonge gezin!
Sandra van der Linden

Minder kopzorgen voor het jonge gezin. En een mooi afscheid voor mama Lonnie.

 

Dit is Lonnie de Vries (37) met haar man Teun (38) en hun kinderen Merel (6), Bram (4) en Roos (1). 

Lonnie runt met veel passie het café Het Wapen van Wogmeer dat zij heeft overgenomen van haar vader Kees de Vries. 

Afgelopen juli heeft zij het verschrikkelijke nieuws gekregen dat er bij haar een hersentumor groeit aan de linkerkant van haar hoofd, vlakbij de hersenstam. De artsen kunnen niet aangeven hoeveel tijd zij nog heeft maar de tumor groeit snel waardoor het levensbedreigend is. 

Op dit moment komt er gigantisch veel op Lonnie en haar gezin af. Want ook Teun heeft een eigen bedrijf waar hij nu niet in kan werken. Ze missen dus momenteel een inkomen en dit geeft nog meer zorgen naast al het verdriet.

Het café zal helaas verkocht moeten worden en Teun en de kinderen zullen een andere woning moeten zoeken omdat zij nu boven het café wonen. De hechte gemeenschap van de Wogmeer beraadt zich voor het behoud van het café, maar deze financiële afhandeling gaat nog wel enige tijd duren.

Een tijd die Lonnie niet meer heeft met haar jonge gezin. Maar wij willen er voor zorgen dat deze periode in ieder geval op financieel gebied zorgeloos zal zijn om samen nog mooie herinneringen te maken. Het jonge gezin heeft helaas geen rekening gehouden met de hoge kosten van een uitvaart waardoor we deze actie hebben opgezet.

Wij hopen met deze crowdfunding te zorgen dat Lonnie een prachtig afscheid krijgt. Een extra wens is om met deze actie ervoor te zorgen dat Teun na het afscheid voldoende ruimte heeft voor zijn verdriet en zich volledig op de kinderen kan richten. Dit wordt al zwaar genoeg zonder Lonnie, laat staan met financiële zorgen.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 25/08/2024
Viewed 48827x

Fundraiser organised by:

Sandra van der Linden

Sandra van der Linden

 

Donations

 
Show all donations
Started on 25/08/2024
Viewed 48827x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Family Funeral Wish
Report abuse