Help ons bij de start van ons bedrijf in persoonlijke ontwikkeling in de Zweedse natuur

Help ons bij de start van ons bedrijf in persoonlijke ontwikkeling in de Zweedse natuur
Noah Witjes
Deel deze actie

Mensen de handvatten geven door middel van coaching en (groeps)activiteiten om zich positief te gaan ontwikkelen

11 donaties
21%
€ 5265 van € 25000 ingezameld

Psychische problemen komen erg vaak voor, maar de juiste hulp vinden of erover praten is niet altijd even makkelijk. Naturhus Hedera biedt over een aantal jaar hulp, buiten de reguliere zorg, weg van etiketjes en vooral in een prikkelvrije, natuurrijke omgeving waar vanuit passie en liefde wordt gewerkt. 
 

Nederland heeft een groot aanbod in de psychische zorg, maar toch ook enorme wachtrijen. Hiernaast wordt er erg vaak gekeken naar het plakken van etiketjes op iemands probleem en heeft de algemene gezondheidszorg een bepaalde manier van handelen en behandelen. 

Wij willen een alternatief aanbieden! Namelijk een bedrijf in training en coaching in Zweden. Voor mensen die naar een ontspannen plek in de natuur willen en hierbij aan zichzelf willen werken. Een plek waar gekeken wordt naar jouw mogelijkheden en talenten. Waar gekeken wordt naar wat je wel kan en niet naar wat je niet kan! Een plek met persoonsgerichte zorg. Zo licht of zwaar als nodig. 
 

Bij Naturhus Hedera zal door middel van groepverbanden met allerlei leuke, maar vooral ook doelgerichte en effectieve oefeningen en opdrachten worden gewerkt. We helpen het vermogen te ontwikkelen om te accepteren wat de oorzaak is van iemands problemen, van wat iemand dagelijks meemaakt, door opnieuw te leren weer in evenwicht te leven. 
 

Dit alles wensen wij op te zetten in 2023, in Zweden. Hier moeten natuurlijk nog veel kosten voor gemaakt worden en wij hopen hier wat steun voor te kunnen krijgen. Over wat voor kosten hebben wij het dan? 

Denk aan het ombouwen van een grote schuur waar de slaapvertrekken van klanten in worden gemaakt, net als de keuken, badkamers en een gezamenlijke woonkamer. 

Of het kopen van materiaal voor de stallen van de dieren die op het erf verblijven en onderdeel zijn van de coaching en training. Net als de omheining voor de dieren.


Of het kopen van materialen die gebruikt worden tijdens de training en coaching. 

Dit zijn een aantal voorbeelden waarom wij deze actie aanmaken. Wij hopen op jouw steun te mogen rekenen en dat jij net zo enthousiast van ons initiatief wordt als wij! 
 

Voor meer informatie over Naturhus Hedera kun je onze website bezoeken: www.naturhushedera.nl

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 29-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Noah Witjes

Noah Witjes

11 donaties
21%
€ 5265 van € 25000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog