Crowdfunding sport

Help jouw sportschool of sportclub de coronacrisis door. Start een Steunactie

Sportscholen en clubs zitten in zwaar weer door de corona maatregelen. Help jouw sportschool door deze crisis heen en start een Steunactie. Je moet er toch niet aan denken dat je favoriete sportschool straks, wanneer het weer mag, niet meer open kan omdat ze failliet zijn gegaan! 

Laden...

Een crowdfunding actie voor jouw sportschool, -club of -vereniging. 

Een crowdfunding actie voor jouw sportschool of sportclub starten? Dat kan gemakkelijk en snel met Steunactie. Je kan gratis een actiepagina aanmaken en delen met vrienden, familie en kennissen. Nodig ook leden uit om collectant te worden; dat zal zorgen voor een extra brede verspreiding van de actie en het verkrijgen van nog meer donaties voor jouw sportschool

De sport branche is extra hard geraakt in deze crisis en de steun maatregelen schieten tekort. Je sportschool heeft juist nu een extra steuntje in de rug nodig. Een makkelijke en snelle manier om dit te realiseren is een crowdfunding actie op Steunactie. In een paar stappen zet je gratis een online geldinzamelactie op en kan je meteen beginnen met het ontvangen van donaties.    

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties
Deel deze pagina