Fondsenwerving Beautysector

Help de beautysector met fondsenwerving!

De Beautysector staat momenteel behoorlijk onder druk door de Corona maatregelen. Verplichte sluitingen leveren veel kopzorgen bij een groot aantal ondernemers. Ze kunnen geholpen worden door fondsenwerving op te zetten.

Laden...

Hoe start je fondsenwerving in de Beautysector ?

Je moet er toch niet aan denken dat je favoriete schoonheidsspecialist, kapper, pedicure, stylist of andere ondernemer in de beautysector straks, wanneer het weer mag, niet meer open kan omdat ze failliet zijn gegaan! Door ze te steunen met een kleine donatie, is de kans een stuk groter dat ze het wel halen en jij straks weer kan genieten van een mooie beauty behandeling. 

Start vandaag nog gratis een fondsenwerving actie op Steunactie. Met slechts een paar stappen staat de actie online en kan je direct beginnen met geld inzamelen!

Uiteraard wil je potentiële donateurs op een zo makkelijk mogelijke manier benaderen en overtuigen om zo geld in te zamelen. Dat kan je doen door een gepersonaliseerde actie pagina aan te maken op Steunactie en zo je eigen fondsenwerving te starten voor jouw doel.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?