Geld inzamelen Goede Doelen

Start met geld inzamelen voor een goed doel.

Bij Steunactie zet je makkelijk een crowdfunding actie op zodat je snel geld kunt inzamelen voor goede doelen, projecten en charitatieve organisaties. Of je nu als individueel vrijwilliger of als stichting, VZW, goed doel of charitatieve instelling geld wilt inzamelen voor jouw/jullie doel, bij Steunactie kan je makkelijk van start gaan met een gepersonaliseerde crowdfunding actie.

Laden...

Zo werkt geld inzamelen voor goede doelen

Nederland en België kennen een rijke traditie als het gaat om ‘goed doen’. Miljoenen Nederlanders en Belgen zetten zich vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid in door het geven van tijd, geld en goederen voor uiteenlopende terreinen als gezondheid, kerk en levensbeschouwing, welzijn, cultuur, natuur, sport, onderwijs, dieren en internationale hulp. Crowdfunding voor goede doelen kan een behoorlijk opgave zijn. 

Wil je makkelijk geld inzamelen voor het goede doel? Maak dan een eigen gratis actie pagina aan op Steunactie. Met een online crowdfunding actie op Steunactie ontvang je donaties van mensen uit je netwerk en om je heen. Met een paar eenvoudige stappen staat jouw actie voor een goed doel live online.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?