Geld inzamelen Sport

Help jouw sportclub of vereniging. Start met geld inzamelen!

Sport speelt een belangrijke rol voor velen. Of je nou een sport beoefent in club- of teamverband, of dat op individuele basis doet, sporten kost wel het nodige geld. Een verbouwing van het clubgebouw, nieuw velden, tenues of materialen, team deelname aan een belangrijk (internationaal) toernooi, enz. Een geldinzamel actie kan veel ondersteuning bieden om het allemaal mogelijk te maken.

Laden...

Geld inzamelen voor jouw sportclub, -vereniging of sportschool. 

Een geld inzamelactie voor jouw sportschool, sportclub of sportvereniging starten? Dat kan gemakkelijk en snel met Steunactie. Je kan gratis een actiepagina aanmaken en delen met vrienden, familie en kennissen. Nodig ook leden uit om collectant te worden; dat zal zorgen voor een extra snelle verspreiding van de actie en het verkrijgen van nog meer donaties voor jouw club, team of sport.

In een paar stappen zet je gratis een online geld inzamelactie op en kan je meteen beginnen met het ontvangen van donaties. Help jouw sportteam of -vereniging door ze te ondersteunen met een crowdfunding actie op Steunactie!  

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?